به گزارش بانگ اقتصاد به نقل از دبنا، حسین محمدی گفت:با گذشت از پیک خطرناک کرونا و ورود به شرایط بهتر ،یک سری از پروتکل ها به شدت سابق رعایت نمیشود و این باعث ایجاد نگرانی های مکرر پیرامون بازگشایی کامل رستوران ها و غذا خوری ها شده است.تا به امروز این اتحادیه با مدیریت اعضا توانسته تمامی پروتکل ها را به بهترین شکل رعایت کند و مانع افزایش آن در این صنف شود و با توجه به قدرت سرایت سویه اومیکرون ملاحضه و دقت مان را بیشتر کرده تا آسیب را به حداقل برسانیم.
وی در ادامه با اشاره به صحبت های معاون وزیر بهداشت پیرامون شیوع اومیکرون اظهار کرد: با افزایش میزان مراجع کرونایی و ایجاد نگرانی های برای ادامه دار شدن این روند، ما از اعضای صنف خود میخواهیم که جهت ارائه سرویس در رستوران ها تمامی پروتکل ها را رعایت کنند و با حفظ فاصله اجتماعی، مانع افزایش هرچه بیشتر این ویروس شوند.
رئیس اتحادیه کبابی و حلیم و آشپز تهران تصریح کرد: صنف کباب و حلیم تا الان به خوبی توانسته است با این شرایط کنار بیاید و علاوه بر رعایت قواعد بهداشتی خدمات بدون نقضی را در اختیار مشتریان خود قرار دهد، ما امیدواریم از این به بعد نیز با تکیه بر قوانین بهداشتی تا جای ممکن از احتمال ورود به پیک بعدی کرونا جلوگیری کنیم.
انتهای پیام/