بانگ اقتصاد، در ابتدای این رویداد دکتر فیروزی، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: بازار خودرو بازار گستردهای است که از تولید قطعه شروع و تا خدمات پس از فروش ادامه دارد. هر کدام از این زنجیرهها حوزههای وسیعی از کسبوکارها را ایجاد میکند. همچنین، متقاضیان استفادهکننده خودرو را طیف وسیعی از مصرفکنندگان دربرمیگیرد که میتوانند از خدمات استارتآپها بهره جویند. نگاه ویژه مجلس یازدهم به حوزه خودرو و طرحهای در حال بررسی در این حوزه نویدبخش فعالیت گسترده خودروسازی در کشور خواهد بود. در طرح مجلس علاوه بر حمایت از خودروسازی ملی، نگاه مشتریمداری و توجه به محصولات ملی دربرابر محصولات خارجی به میزان زیادی مورد تاکید قرار گرفته است و به دنبال فرصتی برای ارائه این طرح به منظور برنامهریزی بیشتر استارتآپها و ارائه خدمات بیشتر به مشتریان است. همچنین طرح حمایت از دانشبنیانها را در دست بررسی داریم که استارتآپها یکی از ارکان اساسی این طرح را شامل میشود.

در ادامه امیرحسین فولادگر مدیرعامل استارتآپ “بازار خودرو” به معرفی پلتفرم بازار خودرو پرداخت.
وی گفت: بازار خودرو بازار بسیار وسیعی است و استارتآپهایی که وارد این بازار میشوند هر روز افزایش مییابند ولی سطح رابطهسازی آنها با کاربرانشان بسیار کم بوده، همچنین اپلیکیشن جامعی برای پوشش کامل نیازهای کاربران وجود ندارد ولی راهکار پیشنهادی ما در این زمینه ایجاد اپلیکیشنی جامع و هوشمند برای رابطهسازی عمیق با علاقمندان و مشتریان خودرو است که از این طریق به ارائه سرویسهایی نظیر استعلام قیمت و ثبت آگهی ، ارائه سرویسهای محتوایی برای تاثیرگذاری در فرآیند تصمیمسازی، امکان تبادل تجربه و نظرات در حوزه خودرو و دریافت اطلاعات کاربران و تحلیل اطلاعات آنها بپردازد.
فولادگر در ادامه مزیت اپلیکیشن بازار خودرو نسبت به سایر اپلیکیشنهای این حوزه را وجود ویژگیهایی نظیر ثبت آگهی رایگان، معرفی خودروها با امکان مقایسه، لیست قیمت لحظهای خودروها به همراه نمودار قیمت، اخبار روزانه صنعت خودرو و مطالب جذاب در این حوزه، درخواست قیمت کارشناسی شده، ذخیره پایگاه داده کاربران سایر پلتفرمها، تشخیص خودکار کیفیت آگهیها، تشخیص نیازها و علایق کاربران و سیستم پیشنهاددهی برشمارد.
وی افزود: با درنظر گرفتن سهم یک درصدی پلتفرمهای آنلاین از کل بازار و تامین ۱۰ درصد از لید آنها توسط بازار خودرو میتوان حجم بازار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای این بازار درنظر گرفت. بر این اساس تمام مدلهای درآمدی در این زمینه مورد بررسی و تست قرار گرفت و توانستیم بهینهترین مدل را که فروش پنل به نمایشگاهها است را به دست آوریم. همچنین با استارتآپهایی نظیر دیوار، باما، شیپور، آچاره، الوباطری، استادکار، بیمیتو، بیمه بازار، از کی، کارنامه، همراه مکانیک همکاری میکنیم.
فولادگر در ادامه به استراتژی ورود به بازار این اپلیکیشن اشاره کرد و گفت: استراتژی ورود به بازار هدفمند و ارزان با تمرکز بر محتوا و ابزارهای مورد نیاز کاربران هدف اصلی ما برای ورود به بازار است که در این راستا از ابزارهایی نظیر تبلیغات مجازی با تمرکز بر روی شبکههای اجتماعی بخصوص اینستاگرام از طریق افزایش آگهی، نصب، بازدید سایت، تشکیل تیم بازاریابی و فروش پنل نمایشگاهی، تولید محتوای متنی و ویدویی جهت افزایش بازدید ارگانیک و سئو از طریق معرفی خودروها، اطلاعرسانی روزانه قیمتها، اطلاعیههای فروش فوری و ارسال پیامک به کاربران سایر پلتفرمها استفاده خواهیم کرد.
مدیرعامل استارتآپ بازار خودرو در پایان، مبلغ مورد نیاز رشد کسب و کار این اپلیکیشن را در ۱۷ ماه آینده مبلغ یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد کرد.

در ادامه این رویداد استارتآپی مدیران چند اپلیکیشن خودرویی دیگر از جمله مهرداد صادقزاده، بنیانگذار “چهار چرخ” و محسن مومیوند، مدیرعامل “ماشینو” به معرفی اپلیکیشنهای خود در این حوزه پرداختند.
گفتنی است صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در راستای حمایت از طرحهای قابل سرمایهگذاری، از اردیبهشت ماه سال جاری اقدام به برگزاری رویداد دوشنبههای استارتاپی با هدف جذب سرمایه به استارتاپها و فناوران مستقر در پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد کرد و در راستای طرح همسرمایهگذاری، قصد دارد با محوریت پارکهای علم و فناوری، طرحهای قابل سرمایهگذاری در هر استان را دریافت کرده و فرآیند جذب سرمایه برای آن را از طریق رویداد دوشنبههای استارتاپی اجرایی کند.