به گزارش بانگ اقتصاد، دکتر حسین مهرابی معاون اقتصادی استاندار کرمان گفت: پانزده سال پیش در استان کرمان فروش خاک داشتیم اما اکنون چند پله بالاتر آمدهایم و در حال فروش گندله و فولاد هستیم.
وی با اشاره به دستاوردهای توسعهای گلگهر و پروژههای در دست اقدام این شرکت افزود: با مدیریت به موقع و توانمند میتوانیم به زنجیرههای خوبی از معدن و صنعت و در نهایت صنایع پیشرفته برسیم.
مهندس محمدحسین نخعی معاون فنی و مهندسی مجتمع گلگهر نیز گفت: بر اساس ارزيابيهاي صورت گرفته توسط كارشناسان بوميسازي شركتهاي گلگهر و آرمانگهر، دانشگاه صنعتي سيرجان به عنوان تحليلگر سازه و چند شركت توانمند داخلي به عنوان سازنده این دستگاه انتخاب شدند که طي ١٨ ماه تلاش شبانهروزي به ثمر رسید.
وی ادامه داد: هندسه و سازه این کشنده فوق سنگین برگرفته از سازه Tow Haul اسميت بوده که با ساخت آن علاوه بر افزايش سرعت پيادهروي (جابجايي) ماشين آلات كندروی معدني مانند شاولها و دريلها، مصرف قطعات زيربندي و همچنین ارزبري كاهش مييابد.
به گفته معاون فني و مهندسي مجتمع گلگهر، پيشبيني میشود كه با بوميسازي اين تجهيز و به كارگيري آن در منطقه گلگهر حداقل ٣ ميليون يورو صرفهجويي ارزي ناشي از كاهش مصرف قطعات ماشين آلات معدني صورت گیرد.
همچنين با توجه به گسترش معادن منطقه گلگهر طي فرآيند استخراج، نياز به جابهجايي تجهيزات معدن افزايش يافته و ساخت اين تجهيز منجر به كاهش زمان جابجايي و در نتيجه كاهش هزينههاي معدنكاري ميشود.
لازم به ذکر است غرفه مشترک شرکت گلگهر، شرکت توسعه آهن و فولاد گلگهر و شرکت جهانفولاد سیرجان در نمايشگاه نهضت تولید، بومیسازی و صادرات تا ۱۴ اسفندماه در محل نمايشگاه جنوب شرق كرمان پذيراي علاقهمندان به حوزه ساخت تجهيزات زنجيره فولاد است.
انتهای پیام/