به گزارش بانگ اقتصاد، محمد مهدی برادران در حاشیه افتتاحیه نمایشگاه اسباب بازی، اظهار کرد: در سند تحول دولت به دو موضوع توجه شده که یکی از آنها سبک زندگی است. در همان سند تاکید ویژه شده بر صنایع خلاق و رویکرد جدید وزارت صمت توجه به صنایع خلاق در قالب ایجاد یک دفتر تخصصی تحت عنوان دفتر صنایع خلاق و صنایع ورزشی بود که شکل گرفته است.
وی با اشاره به لزوم حمایت از تولیدکنندگان برتر اسباب بازی برای ورود آنها به عرصه تولید انبوه و صنعتی شدن و حضور بیشتر در بازارهای ملی و بینالمللی، تصریح کرد: یکی از مواردی که در همین راستا وعده دادیم و در حال اجرای آن هستیم، ایجاد شهرکهای صنعتی، تحت عنوان شهرکهای صنایع خلاق است. در این زمینه یکی از حوزهها، صنعت اسباب بازی است که میتوانند مشابه سایر صنایع از مزایای شهرکهای صنعتی استفاده کنند.
تیراژها هنوز صنعتی نیست
این مقام مسئول مهمترین دغدغههای تولیدکنندگان اسباب بازی را سرمایه در گردش، شرکت در نمایشگاه های داخلی و خارجی و مواد اولیه پتروشیمی عنوان کرد و گفت: باید تلاش شود بازاریابیها پیوندهای بیشتری بخورد تا در مقیاس کلان تولید آغاز شود. ایدهها و محصولات خوبی آماده شده، اما در خیلی از بخش ها هنوز تیراژها در سطح صنعتی نیست. البته برخی از تیراژها هم رشد داشته است.
برادران با بیان اینکه هنوز مقیاسها هنوز در حدی نیست که هدف گیریهای صنعتی بزرگ داشته باشیم، گفت: اما بسترهای ایجاد شده امیدوارکننده است و امیدواریم با ایجاد مجوز های جدید و حمایتها صنعت اسباب بازی رشد کند. اما هنوز نمیتوان انتظار داشت این صنعت در تولید ناخالص داخلی سهمی داشته باشد.
معاون صنایع عمومی وزارت صمت در پاسخ به سوالی مبنی بر احتمال همکاری با تولیدکنندگان خارجی اسباب بازی، گفت: در اسباب بازی دو حوزه خلاقیت و تولید مهم است. در حوزه تولید، مثل سایر کالاها امکان استفاده از تولید کنندگان خارجی که ظرفیت داشته باشند، وجود دارد، اما مهم است که خلاقیت و نوآوری که مدنظر ماست در تولید مدنظر قرار گیرد.
انتهای پیام/